Vårat Träningcenter

 

 

Texas Träningscenter, Rydaholm

September 2005 slog portarna upp för Rydaholms första riktiga gym, då hade vi funderat ett tag hur vi ville utföra detta genom besök på en del andra gym för tips och ideér. Vi lyckades även hitta en lämplig lokal mitt i centrum.

Våran ambititon ända sen vi startade Texas är det skall vara ett fräscht gym med ett utbud som passar de flesta, ung som gammal, nybörjare eller erfaren gymmare. Här ska man kunna förbättra sin kondition likväl som att bygga muskler, även att kunna köra rehab-träning då vi har samarbete med sjukgymnasten på Rydaholms vårdcentral. 
Man skall alltid känna sig välkommen att komma och träna hos oss och känna sig trygg när man är hos oss. 
Vi har ett passer-system som innebär att  när man skriver in sig som medlem får man också en tagg-bricka som innebär att man också kan komma in närsomhelst inom de generösa öppettiderna 04:30-22:00. Varje gång man går in loggas det i vårt system.

 

 

Medlemskap

När man blir medlem hos oss erhåller man en tagg-bricka som gör att man kan ta sig in under ordinarie öppettider. Man har som medlem ansvar för sin personliga tagg så den inte missbrukas.

Både som ny eller gammal medlem är man alltid välkommen att ställa frågor till oss eller be om hjälp med träningen, vi hjälper mer än gärna till, då vi tycker att ju mer man kan desto roligare blir träningen. Som medlem har man fri tillgång till att anmäla sig till våra grupp-pass som ingår i medlemskapet, är man inte medlem får man gärna vara med ändå, då mot engångs-betalning.

 Daniel Johnsson & Ronny Robertsson

Vilka är då vi som äger Texas Träningscenter? 
Daniel Johnsson Född 1980, sambo med Therese Jönsson och har 2 barn, Gustav och Nils.
Daniel har sen många år varit intresserad av styrketräning och var den som först funderade på att starta upp något eget. Daniel har vid sidan av detta även en annan egen firma Alltisol som jobbar med isolering av ventilation mm.

Ronny Robertsson Född 1976, gift med Angelica Robertsson och har 3 barn, Hampus, Emma och Rasmus.
Ronny har alltid varit sportintresserad och fastnade väl i styrketräningen strax innan och i samband med samtal med Daniel om att starta upp ett eget gym. Ronny jobbar vid sidan av detta på PLS Truck Bodies som huvudansvarig elektriker.

Utrustningen

Vi hittade en bra leverantör direkt (Gymleco) som redan då hade ett bra utbud, men som genom åren vuxit sig mycket större och har kommit att bli en leverantör som erbjuder det mesta inom träning och utrustning. Fördelen med deras maskiner som vi fastnade för var att de var inte alltför stora, vilket innebär att vi kunde få in flera maskiner istället. Kvaliten på deras maskiner var ju också en avgörande detalj.