Ben & Mage

 

 

Klicka på länken för att se instruktionsfilm

 

 

Konferens Sjölyckan

HIP-THRUST

Gymlecos Hip Thrust är en effektiv maskin för gluteusmuskulaturen. Maskinen har en ergonomisk ryggdyna som följer och stödjer ryggen längs hela rörelsen och enkla inställningar för smidig användning för alla kroppstyper.

En riktig booty booster som din baksida kommer att älska!

Se länk för video

 

BENPRESS

Med justerbart ryggstöd och den stora justerbara fotplattan skapar denna maskin en stor träningsfrihet med många olika vinklar som träffar benmusklerna på olika sätt.

Se länk för video

 

BENCURL

Tack vare hävarmens unika konstruktion blir träningen av baksida lår behaglig och korrekt i den här maskinen. Sittdynans utformning gör att baksida lår muskulaturen arbetar fritt. Maskinen är utrustad med ett starthandtag för att lätt komma i och ur.

Se länk för video

MAGMASKIN

Gymlecos magmaskin är ett mycket roligt och effektivt träningsredskap som får alla att vilja börja träna mage i maskin. Maskinen har en avancerad konstruktion med färdig anpassning för alla kroppslängder. Den kopplar ur höftböjarmuskeln samt stabiliserar och avlastar ryggen på ett anatomiskt korrekt sätt. Maskinen har inga inställningar och har långt rörelsespann vilket gör att alla kroppstyper kan utföra övningen.

Se länk för video

 

SITTANDE VADPRESS

Den framåtlutande sitsen möter upp det vinklade fotstödet och ger en naturlig kroppsställning. Fotstödet gör att hela fotens främre del har kontakt under hela rörelsen. Det ger även en naturlig rörelse av fotleden. Stoppet faller automatiskt ut när man påbörjar övningen.

Se länk för video

HACKLIFT/KNÄBÖJ

Hacklift/knäböj maskin tillåter två träningsövningar i ett. Utmärkt och genomtänkt design och utmärkt om man vill spara plats på anläggningen. Antingen står man med ryggen mot ryggstödet eller så ställer man sig fritt längst ut, i omvänd position. Det första utförandet är hacksquat -rörelse och det andra är en traditionell knäböj.

Se länk för video

 BENSPARK

Upphängningen och det perfekt placerade viktröret gör att den tränande arbetar jämnt genom hela rörelsen. Maskinen är utrustad med en ergonomisk sittdyna med rundad bekväm framkant för att skona knävecket. En favorit för att träna framsida lår.

Se länk för video